^Powrót do góry
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

NA TERENIE SZKOŁY OBOWIĄZUJE ZAKAZ WSTĘPU OSÓB, KTÓRYCH OBECNOŚĆ NIE JEST KONIECZNA DO ZAPEWNIENIA REALIZACJI ODBYWAJACYCH SIĘ ZAJĘĆ.

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r. informuję:
1. administratorem Państwa danych osobowych jest: Zespół Sportowych Szkół Ogólnokształcących im. JP II w Skierniewicach, ul. M. Konopnickiej 5, tel. 46 833-20-67,e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.;

2. kontakt do inspektora ochrony danych w Zespole Sportowych Szkół Ogólnokształcących im. JP II w Skierniewicach, tel. 46 833-20-67, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.;

3.  Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu udzielanie odpowiedzi na pismo lub wniosek skierowane drogą elektroniczną do Zespołu Sportowych Szkół Ogólnokształcących im. JP II w Skierniewicach na podstawie przepisu art. 6 ust 1 pkt a cyt. rozporządzenia;

4.  Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do innych podmiotów;

5.  Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej;

6.  Państwa dane osobowe zawarte w treści wniosku będą przechowywane przez okres 5 lat;

7. posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu;

8. mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa UODO, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy cyt. rozporządzenia;

9. podanie przez Państwa danych osobowych jest warunkiem rozpatrzenia pisma lub wniosku, o którym mowa w pkt 3.

 


              logo (1) Kuratorium Oświaty w Łodzi        logo cke           logo oke  logo skier      logo poradnia         

 

                                                         logo bip


 

       

Copyright © 2020. Zespół Sportowych Szkół Ogólnokształcących im.Jana Pawła II w Skierniewicach Rights Reserved.